Fitness

Make the impossible possible. Din krop er dit laboratorium. I Fitness har vi fokus på træning der former din krop.

Fitness next level

Hvad end du ønsker at komme i form eller bare blive bedre, er der plads til dig på Fitness. Træningen tager afsæt i dit niveau.

Få sved på panden og sæt pulsen i højt gear. Fitness eksperimenterer med forskellige træningsformer, og du lærer, hvordan din krop og dit sind reagerer på fysisk træning. Your body won’t go, where your mind doesn’t push it! Derfor har vi fokus på sportspsykologi, motivation og udholdenhed. Vi træner mindset, og giver dig redskaber til arbejde med dine psykiske begrænsninger.

Få en personlig træner

Sammen med din personlige træner vil I lave et træningsprogram der passer til dig. Din træner støtter og guider dig til at nå dine mål.

bodyfit

Squats, kettlebells, TRX, løb – funktionel træning er sindssyg godt. Det styrker din core og giver dig en helstøbt toning af din krop.

Strength

Boost dine muskler! Igennem forskellige øvelser styrker vi din krop – både med og uden vægte. Tilføj høj intensitet og du opnår max resultater.

træning

Glæd dig til at prøve forskellige træningsformer: crossfit, zumba, cirkeltræning, vandfitness, styrketræning, cardiotræning, outdoor fitness, spinning m.m. Du har mulighed for at fordybe dig i alt det, der sker i din krop, når du dyrker motion. Anatomi, fysiologi og ernæring er på skemaet – når du altså ikke afprøver træningsformer.

10. Klasse

Choice er vores almindelige 10. klasse hvor du bliver klar til 10. klassesprøven.
Det betyder, at alle i 10. Choice har fagene dansk, matematik og engelsk.
Derudover skal du vælge mellem fagene science eller samfundsfag. Der er også mulighed for at vælge tysk vedligehold.