Simone Kristensen

Jeg synes, at det er megafråderen at gå på SE - alle er så venlige og imødekommende.
Simone Kristensen

Jeg hedder Simone, og jeg har valgt linjefaget ridning. Jeg har nu været på skolen i ca. 2 måneder, og er allerede blevet meget bedre til ridning i forhold til da jeg kom.
Jeg har min egen hest med, og hun har det super fedt og faldt bare til med det samme ligesom jeg. Både jeg og min hest har fået en masse nye og friske venner. Jeg kan huske den første dag, da jeg kom. Jeg startede nede i stalden med at aflevere min hest og mit udstyr. Alle hestepigerne stod sammen og striglede deres heste. De var alle sammen så søde og snakkede med mig, med det samme jeg kom ind af døren. De smilte venligt, og fortalte hvor sød de synes min hest var. Det var den bedste måde jeg overhovedet kunne starte på. Jeg er så mega glad for den undervisning, jeg får her. Mette, vores ridelærer, er super god til at undervise og har gjort det i mange år. Faciliteterne er bare tip top, og meget vedligeholdte.
Jeg synes, at det er megafråderen at gå på SE – alle er så venlige og imødekommende.
Det er som om at en dag heroppe svarer til tre dage derhjemme. Man får så mange helt igennem nice minder, som man ALDRIG vil glemme. Jeg synes helt klart, at du skulle overveje at tage et år, eller tre, på SE.