Teknologi

Er du vild med teknologi, engineering og videnskab? Kom med ind i en verden af innovation, når vi laver projekter med teknologi.

Zoom ind på teknologiens verden

Med computeren under armen vil du opleve en helt ny verden, hvor du selv kan skabe, modellere og udfolde ideer og koncepter. Arbejd projektorienteret og kom på bootcamps. Ta' hardwaren i hænderen og føl efter med softwaren.

3D print

Fra bunden tager du fat på Thinkercad, får lavet dit design - og til sidst står du med det. Færdigt. Flere af dine projekter bliver til virkelighed.

Droner

Fra programmerbare små droner til droner som både kan flyve langt væk og som har FPV, bliver du dygtig til at styre dem og tager dronecertifikat.

Robotics

Opdag, byg og programmer. Gennemfør intelligente forsøg og baner, og deltag i FIRST LEGO League.

Kodning

Fra LEGO Mindstorm til Scratch til droner og Arduino. Du starter med modulprogrammering, og bevæger dig over i kodning fra bunden. Du bliver introduceret til et kodningsprogram der minder om C++.

Læs mere om...

Teknologi er et fortsætterfag, og du kan vælge det hele året eller kombinere det med et andet Fokusfag. Gå tilbage til Fokusfag og læs mere eller vælg andre muligheder.