Weekender

I de fleste weekender kan man selv vælge, om man ønsker at blive på skolen. Weekend begynder fredag kl. 15.00 og slutter søndag aften kl. 22.00.
Weekender

Allerede inden onsdag morgen, skal man have bestemt sig for, om man ønsker at blive på skolen i weekenden. Så har vi tid til at bestille mad og forberede weekendens aktiviteter og tilpasse dem til det antal, der ønsker at blive. I løbet af weekenden er der altid mindst én fælles aktivitet, som alle elever så vidt muligt deltager i. Ellers er weekenden mere eller mindre fri, og man kan selv vælge, hvor og hvordan man bruger tiden. Alle måltider og andagter skal selvfølgelig passes. Hvis der er gudstjeneste i en af kirkerne i nærheden deltager man i søndagens gudstjeneste som en del af det faste program. I de fleste weekender er det muligt at komme og gå efter aftale.

4-6 weekender om året er der skoledag i weekenden. Det betyder at alle elever skal være på skolen enten lørdag eller søndag eller måske begge dage. Disse dage arrangeres der en eller anden form for undervisning. Det kan være interne arrangementer eller undervisning, hvor vi tager udenfor skolen. Vi har også ofte besøg udefra i disse weekender af nogle foredragsholdere eller lignende, der beriger os med deres oplevelser, kompetencer eller kreative evner.

Har der været en weekend med skoledage, vil den efterfølgende weekend ofte indeholde en forlænget weekend. Dvs. at man får fri allerede torsdag eftermiddag og først skal møde på skolen søndag aften, eller måske skal man først møde ind mandag aften. Der vil også være nogle enkelte såkaldte HJEMREJSEWEEKENDS, der er en helt almindelig weekend fra fredag til søndag, hvor vi alligevel håber, at alle elever vil tage hjem, så både elever og medarbejdere og skole, kan få sig et velfortjent hvil. I disse weekender er skolen ofte lejet ud til organisationer i baglandet, som holder en lejr eller lignende på skolen.