Weekender

Weekenden er en fed tid! Der er plads til at slappe af, hygge og hænge ud med vennerne.
Weekender

Weekenden er altid en hyggelig tid på skolen. Der er mulighed for at slappe af, få sovet ud og hænge ud med vennerne. I løbet af ugen skriver du dig på weekendlisten, så læreren kan lave et fedt weekendprogram.

Vagtlæreren laver ofte et arrangement – det kan fx være sild i en tønde, hvor vi tager sikringerne til hele skolen og leger omvendt gemmeleg – det er for fedt! Ellers er der ret frit spil i weekenden. Der er mulighed for at se film i vores ”hjemmebiograf” i multisalen, spille lidt pool, måske sove lidt og chille med vennerne.

Der findes også hjemrejseweekender. Det betyder at vi rydder hele skolen, så alle kan komme hjem og få hvilet ud. Det er forlængede weekender, hvor man får fri allerede torsdag og skal være tilbage seneste mandag. Det kan også være fra fredag til mandag.

weekendbus

Hver fredag vil der køre en bus fra Skrødstrup Efterskole til Hobro banegård, med mulighed for at stige af ved busstationen. Søndag aften vil der igen køre en bus fra banegården til Skrødstrup Efterskole. Hver tur koster pt. 30 kr. Det er da nemt, ikke?!