Weekender

Weekenden er en fed tid! Der er plads til at slappe af, hygge og hænge ud med vennerne.
Weekender

Weekenden er altid en hyggelig tid på skolen. Der er mulighed for at slappe af, få sovet ud og hænge ud med vennerne. I løbet af ugen skriver du dig på weekendlisten.

Sammen med lærerne er du med til at arrangere et fedt weekendprogram eller også er der et tema på – det kan være alt fra bryllupsweekend til star wars marathon, eller måske arrangerer I lip sync battle, nerf gun krig eller en stor høvdingeboldturnering. Der er selvfølgelig også mulighed for at se film i vores ”hjemmebiograf” i multisalen, spille lidt pool, måske sove lidt og chille med vennerne.

Der findes også forlængede weekender hvor vi tager hjem og får hvilet ud og måske får klaret et tandlægebesøg. Her får du fri allerede torsdag eftermiddag og skal være tilbage igen søndag. Det kan også være fra fredag til mandag.

weekendbus

Hver fredag vil der køre en bus fra Skrødstrup Efterskole til Hobro banegård, med mulighed for at stige af ved busstationen. Søndag aften vil der igen køre en bus fra banegården til Skrødstrup Efterskole. Hver tur koster pt. 30 kr. Det er da nemt, ikke?!