Spring, ridning & dressur

Undervisningen veksler imellem almindelig dressur, springning og gymnastikspringning.
Spring, ridning & dressur

DRESSUR BEGYNDERE:

I løbet af undervisningen arbejder vi på at opbygge din balance og kropskontrol. Derudover er det et mål at du får forståelse for hestens instinkter og adfærdsmønstre. Undervisningen foregår primært på ridebanen, hvor du rider de grundlæggende dressurfigurer/gangarter.

DRESSUR FORTSÆTTERE:

I undervisningen arbejder vi på at forbedre din opstilling og grundridning igennem forståelse af hestens anatomi og bevægelsesmønster. Der undervises individuelt på hold af 4 elever, hvor du ud over grundridningen også vil få hjælp til de øvelser du er nået til. Det er her muligt at uddanne unge heste, bare de er styrbare/ryttervante.

I undervisningen arbejder vi på at opbygge din balance og kropskontrol. Derudover er målet at give dig indblik i ridebanespringningens grundprincipper, kendskab til relaterede afstande, samt forståelse  for hestens fysiologiske forhold, når den springer.

SPRING:

Dressur er en forudsætning for springning. I undervisningen veksler vi mellem almindelig springning og gymnastikspringning. Du springer de højder, du er klar til. Det er muligt at indspringe din egen hest, hvis den er forholdsvis styrbar og kan balancere i alle gangarter.