Få åbnet dine øjne

Vi udfordrer dig, og planter dig i en verdensdel, hvor du bliver tvunget til at åbne dine øjne. Her kan Tv’et ikke slukkes – Afrika stirrer på dig; hvad er dit svar?!
Få åbnet dine øjne

African Adventure er en international linje, som vil udvide din horisont. Du vil erfare, at dit syn på verden og værdi ændres. Det er sundt! African Adventure tvinger dig til at se noget mere end dig selv. Ikke som en pligt, men fordi noget kommer til at rumstere indeni dig. Men tør du få ændret dit syn og rejse med til Uganda.

Rejsen giver dig fantastiske naturoplevelser og nye kammeratskaber på tværs af kontinenter. Du kommer til at opleve mennesker, som lever i en helt anden kultur. Du vil opleve nye sider af verden og dig selv. Samtidig lærer du at rejse og får et personligt kendskab til Afrika.

Afrika er det alt sammen; duften af tørret fisk, søde sukkerrør og os fra madbål. Du bliver udfordret og kontinentet besætter dine tanker.
Kan du leve primitivt og vaske dig i 1 deciliter vand? Ja, kulturen er anderledes og vil ætse sig fast på din nethinde. Pludselig står du og snakker engelsk med en jævnaldrende og knytter stærke venskaber til mennesker, der er dybt rige, dybt fattige, dybt forskellige og dybt anderledes end alt det, du hidtil kendte til.