De seks måltider på efterskolen

De seks måltider på efterskolen
Morgenmad

Vi har særligt fokus på morgenmaden hos os. Vælg mellem forskellige surmælksprodukter, hjemmelavet mysli, ymerdrys, havregryn og cornflakes. Som variation laver vi nogle gange øllebrød eller havregrød. Og hvem ved, måske en lille smoothie af frugt eller overskudsgrønsager.

Formiddagskaffe

Om formiddagen serverer vi friskbagte boller, franskbrød eller rugbrød med forskellige slags oste, hjemmelavede marmelade og pålæg til. Hertil er der også mulighed for at vælge et stykke frugt.

Middag

Et af dagens højdepunkter er middagen. Og det er oftest varm mad. Her får du god og nærende mad. Samtidig er du også selv med til at planlægge menuen, når du er køkkenhåndværker i køkkenet. Her får vi både farmormad, fiskeretter og grønne vegetarretter.

Eftermiddagskaffe

Om eftermiddagen serverer køkkenet hver dag eftermiddagsforfriskninger som for eksempel pølsehorn, kanelsnurrer, gnaveboller og frisk frugt.

Aftensmad

Om aftenen står den på lune retter. Vi spiser resterne fra middagsmaden og supplerer med forskellige lune retter og for eksempel lun leverpostej eller tunsalat.

Aftenskaffe

Her serverer vi normalt frugt, kage, knækbrød eller måske en lun Maraboubolle.