Arrangementer

Vi krydrer din hverdag med fede oplevelser, lækre ture og venskaber i verdensklasse!
Arrangementer

På kalenderen er der allerede fra årets start skrevet flere fede aktiviteter ind! Få en lille smag på, hvad nogle af højderpunkterne på året er:

Ud på tur

Believe it or not – der sker rigtig meget! Og det bedste af det hele er, at det hele er sammen med dine venner – fantastisk, ikk?! Kalenderen er fyldt med hyggelige og oplevelsesrige ture, som når vi først på året tager afsted på vores introtur. Lidt senere tager vi til feriecenteret Rønbjerg, hvor vi bor sammen i familiegruppen, dyster mod hinanden, og hopper rundt inde i vandlandet, og så bliver der da også lige tid til en storbytur i efteråret. I januar tager vi selvfølgelig på den helt store fællesskabstur, når vi skruer ned for varmen og tager til Norge på ski!

Galla

De fine kjoler bliver fundet frem, skjorterne bliver strøget, og aftenen er prop fyldt af morsomme indslag, smukke sange og instagram-venlige billeder. Galla er en super hyggelig aften, hvor der er lækker mad, masser af hygge, og traditionen tro danser vi Les Lanciers som afslutning på den store fest!