Håndværk

Har du lyst til at bruge hænderne, så er håndværk noget for dig. Brug dine hænder som en rigtig håndværker.

Håndværk i praksis

For os er det vigtigt, at du får lov til at møde forskellige materialer og opgaver inden for håndværkerfaget. Du bliver derfor godt rustet til en fremtidig erhvervsuddannelse som håndværker. Du får også mulighed for at kunne bygge mindre ting til dig selv. Undervisningen sker i skolens værkstedsbygninger, som har en afdeling til både tømrer/snedker, murer og blik/VVS.

TØMRER/SNEDKER

Nyd duften af træ. Tømrer/ snedker inkluderer projekter fra idé til færdigt produkt. Undervisningen foregår med fokus på praksis.

BLIK OG VVS

Du bruger både hoved og hænder til at finde de bedste løsninger og skabe de bedste muligheder.

Murer

Få dine skills sparket til vejrs med snorlige fuger og flotte murstensvægge. Murerfaget ses overalt og den bedste følelse er når man lægger finishen på et flot projekt.

EUD/EUX

Sammen tager vi på virksomhedsbesøg og håndværkermesse. Få et forspring til EUD/EUX uddannelserne. Både undervisningen og de praktiske projekter inkluderer høj faglighed!

Læs mere om...

Håndværk er et fortsætterfag, og du kan vælge det hele året eller kombinere det med et andet Fokusfag. Gå tilbage til Fokusfag og læs mere eller vælg andre muligheder.