Business

Overvejer du HHX eller en EUD/EUX-business uddannelse? Studieretningen Business gør dig klar til at indtage verden som din arbejdsplads.

Studieretningen Business

Bliv forberedt på din ungdomsuddannelse – og på erhvervslivet.
Synes du også, at markedsføring er spændende? Studieretningen Business giver dig en grundlæggende forståelse for salg, og introducerer dig til discipliner som marketing og økonomi. Fagpakken ruster dig derfor til en videre uddannelse på HHX eller EUD/EUX Business.

Marketing

Afsætning, branding og reklame er begreber du vil lære at kende inden for marketing. Sociale medier er en stor del af vores daglig liv, og digital markedsføring er det store hit. Derfor er det en nødvendighed at kende til markedsføringsstrategier på fx Facebook, Snapchat og YouTube. Vi kommer heller ikke uden om Big Data der iagttager vores bevægelser på nettet.

Økonomi

Bliv klogere på fx at drive forretning og virksomhedsøkonomi. Budget, investering og finansiering er buzz-words inden for økonomi.

Business English

Vi smider lige Business English oveni, og du er klar til at indtage verden som din arbejdsplads. Vi har fokus på at give dig selvsikkerhed og udvide dit ordforråd.

10. Klasse

Choice er vores almindelige 10. klasse hvor du bliver klar til 10. klassesprøven.
Det betyder, at alle i 10. Choice har fagene dansk, matematik og engelsk.
Derudover skal du vælge mellem fagene science eller samfundsfag. Der er også mulighed for at vælge tysk vedligehold.