Volleyball

BRØL! Få afløb for din aggressivitet og begejstring efter et veludført smash, hvor timing og samarbejde med hæveren var perfekt. Oplev rusen når teamspirit og taktik løfter dig og holdet til nye niveauer.

Bliv trænet af en topspiller!!

På Skrødstrup Efterskole bliver du trænet af ekstra kompetente volleyballspillere. Derfor tør vi godt love, at du kan se frem til stor udvikling. Sporten er propfyldt med aktion, power og stærkt samarbejde. Foran venter den vildeste rus og største koncentration. Derfor! ”Get on board dude”!

Vi prioriterer faget højt og bruger mange ressourcer på det. I den daglige træning er udstyret i top og træningen veltilrettelagt. Samtidig nyder vi at deltage i stævner med andre efterskoler og klubhold, eller tage ind for at se en god ligakamp.

Vi har tidligere være officials til EM i volleyball. Det er altså ret cool! Og generelt plejer vi at placere os særdeles godt, når det gælder stævner og kampe. Men faktisk er det ikke vores fokus! I stedet har vi høje ambitioner for din udvikling og performance.

Vi tror på, at målrettet hård træning og passion for sporten og fællesskabet, går hånd i hånd. Det betyder, at du kommer til at opleve stor udvikling. Men det betyder også, at vi presser dig til dit absoluttet topniveau. Det er nemlig her, at det bliver sjovt.

Tilmeld dig valgfaget og oplev stor personlig udvikling, og få styrket din koncentrationsevne. Du bliver konfronteret med grundlæggende tekniske og taktiske viden, og din træning giver dig mulighed for, at opnå samme niveau som etablerede klubspillere.

Vi er tvillinger, og vi har volleyball. Efter 1,5 år, har vi flyttet os helt vildt meget. Hvis du koncentrerer dig og øver dig, også ude for timerne, kan du også blive rigtig god bare på et år.

Mikkel og Martin, elever i 10. kl.