Medie

Indrømmet! Du kommer til at elsker dette valgfag. Du kan alligevel ikke lade din smartphone være, når det handler om facebook, instagram og youtube. Ain't that right?!

Bliv hård til medie!

Billeder, selfies, snapshots, videoer, vines, hashtags og apps. Det er allerede en del af din hverdag og ligesom os, nyder du at bevæge dig igennem de sociale mediers farverige legeplads – nu er tiden så kommet til next level!

På mediefaget trækker vi dig igennem rollerne som instruktør, skuespiller, fotograf, kameramand, blogger, reklamechef og PR-ansvarlig. Forvent derfor, at du bliver benhård til at lege kreativt med alle rollerne, som en rigtig medieekspert. Både praktisk når det gælder ”hands on” og teoretisk med nyeste viden fra medievidenskab.

Du får direkte indflydelse på, hvordan Skrødstrup Efterskole skal brandes. Fede updates og cool indhold er selvfølgelig altafgørende, når det handler om at blive set og skabe likes og comments. Glæd dig derfor, når vi udstyrer dig med et pro spejlreflekskamera, og lærer dig at bruge det manuelt, så du kan tage de fedeste billeder og videoer. Vi introducerer dig til alle de basale teknikker ift. fotografi og videooptagelse. Reklamefilm skal du også snuse til ligesom dokumentarfilm og journalistik, hvor vi bl.a. producerer en gennemført elevavis.

Der kræver ingen forudsætninger at vælge mediefaget, og det kan vælges af alle elever på tværs af alle klassetrin på Skrødstrup Efterskole. Men brænder du for at lave film, eller tage flotte fotos, så er der ingen diskussion – vi ses!

Jeg holder meget af mediefaget. Det er spændende og vildt interessant at vise skolens ansigt for andre på en positiv måde. Det er en mulighed for at stable anderledes kreative projekter på benene, og inddrage dine tanker som elev, på en helt ny måde i undervisningen. Det er fantastisk at se dine ideer og ambitioner blive ført ud i livet

Morten Bach, underviser på Mediefag