Fodbold

Suset efter en velplaceret glidende tackling eller et afgørende ”head” er ”fabulous”! Fodbold er sindsoprivende legendarisk, og du skal da med, når vi ser fodbold på et stort stadion i Europa?!

Få skarp træning!

Vi er skarpe på din træning! Stol trygt på det! Vi udvikler og finpudser din spillerstil og udfordrer dig et niveau op! Sparketeknik, løbemønstre, spilsystem og kondition er på et højt niveau. Vi træner både indendørs og udendørs afhængig af årstiden.

Træningen er intens. Det er kammeratskabet også. Vi hygger, griner og er samtidig dybt fokuserede; uanset dit opstartsniveau. Vi tester dig på forskelige pladser på banen, og finpudser din endelige position. Vores fælles mål er ”goal”!  Og uanset din rolle på holdet, betragter vi dig som en nøglespiller. Det er netop når holdet arbejder sammen, at magien opstår.

Vi spiller naturligvis testkampe og rigtige kampe mod andre skoler og elsker at deltage i turneringer. Det giver et kick, at stå på plænen, når det virkelig gælder. Tilmeld dig og nyd rusen, når brølet fra tilskuerrækkerne runger ”Skrødstrup”!


Jeg har valgt fodbold som valgfag, da det interessere mig meget og jeg har spillet i mange år. Jeg har udviklet mig meget, og vi har nogle gode trænere, som ved hvad de har at gøre med. Jeg synes det er fedt, at vi har et sammenarbejde med Hobro IK, hvor vi spiller én gang om ugen.

Ingrid Punt, elev i 10. kl.

”Jeg elsker den energi der er i spillet; det at man ikke kæmper alene men med 10 andre. Følelsen er ubeskrivelig, når man har kæmpet med alt hvad man havde, og lige præcis vandt til sidst! Jeg elsker det!”

Jakob Langdahl, underviser på Fodbold