Floorball

Floorball minder lidt om ishockey! Det foregår bare på et halgulv uden skøjter. Du spiller med stave og en plastikbold sammen med dine 5 holdkammerater. Spillet er en udpræget kontaktsport! Proppet med fede kampe og kanonhøj ”speed”!

Det er mega lærerigt!

Floorball er ikke så kendt, men i hastig vækst i Danmark. Du har derfor mulighed for at nå helt til tops, hvis du træner hårdt. Spillet minder lidt om ishockey! Det foregår bare på et halgulv og uden skøjter.

Det handler meget om smidighed, hurtighed, teknik og stærk taktik. Og yes! Vi lærer dig spillet lynhurtigt og trækker dig igennem et målrettet forløb, hvor du udvikler din basale teknik, og får taktisk forståelse for opstillinger og løbemønstre.

Kampene varer i 60 min., hvor du giver alt hvad du har, fordelt på 3 x 20 min. Det styrker din muskulatur, og forbedrer din kondition og iltoptagelse. Og samtidig er spillet bare mega sjovt! Tiden går hurtigt, og teamsamarbejdet knytter dig tæt sammen med dine venner på banen.

Fortalte vi, at vi allerede har købt billetter til dig? Glæd dig; tilmelder du dig Floorball, skal du nemlig med, når vi overværer en kamp i den absolut bedste danske række. Fedt ik!? Det er vildt inspirerende og mega lærerigt.

Der er ikke mange der ved hvad Floorball er. Det er en skam. Spillet er intensivt, med masser af intervaltræning. Du vil blive udfordret både teknisk og taktisk. Floorball er et fantastiks holdspil, hvor du hele tiden er afhængig af dine holdkammerater. Det er også et spil, hvor du hurtigt mærker, når du gør fremskridt.

Jakob Langdahl, Underviser på Floorball