Studieture

At rejse er et kraftspring indenfor læring, fællesskab, skelsættende oplevelser og erfaringsbaseret viden. Du skal da med? Ikke ogs'?!

Ski-/vintertur

Skituren er et højdepunkt

Skituren – helt klart et af årets mange højdepunkter! Hvert år tager alle elever på skitur til Norge. Hygge og festligt samvær er på programmet samtidig med, at man udfordrer sig selv og hinanden på de pisterne.

Nogle har stået på ski før og andre skal lære det fra bunden, men fælles for alle er, at sammenhold og kæmpe naturoplevelser går hånd i hånd. Vi fokuserer på alpin ski, eller slalom som det også hedder, og i løbet af ugen har du fået lært hvordan man kører ned ad selv de stejleste pister.

Du skal dele hytte med 10 af dine venner, og I skal selv lave mad og sørge for den gode stemning, hvilket overhovedet ikke plejer at være et issue! Af specielle effekter kan vi nævne: klovnedragten  som uddeles for dagens vildeste styrt eller den største brøler, og skivideoer der bliver optaget i løbet af dagen.

Linjerejser

Vi tager hvert år afsted på linjerejser til udlandet. Rejsen varer ca. én uge. Turene er smækket med vilde oplevelser, som vil sidde i erindringen mange år efter.

Alle linjer har hver deres rejser – læs mere under de enkelte linjefag.

10. All In i Californien

Selvom du aldrig har været i Californien, har du været der 1000 gange. Hollywood, Google, Facebook, Disneyland, kultserien Baywatch eller Katy Perry. You get it? Californien er koloenormt spændende. Vi kan derfor ikke vente med at smide dig ind i jumbojetten og smadre dine vildeste forestillinger.

Du kommer forbi Facebook, Google, Apple og vi skal møde en kirke i San Francisco, som tør tænke anderledes. På hver deres måde er de født ud af den amerikanske drøm. Og ved at smage den på egen krop giver vi dig et kulturelt los bagi. Måske gør det ondt, men det kan kickstarte dine drømme og inspirere dig til at tænke innovativt.

Læs mere om 10. All In