Outdoor

Let the adventures begin! Vores mash up af fede oplevelser tager dig til Grønland, og byder på friluftsliv i verdensklasse.

  • Se videoen

Explore the world!

Oplev friluftslivets fedeste facetter, når vi sidder i en hundeslæde på Grønland, sejler på vandet i kajak eller tager på hike i den store skov. Welcome to the amazing! Mærk suset fra det eventyrlige landskab vi står i, når vi forlader de firkantede vægge, og tager ud hvor der er langt til loftet.

Into the wild

Længes du efter en himmel med stjerner, soveposer og et knitrende bål? Snør støvlerne, tag rygsækken på og kom med.

Grønland

This is a game changer! Oplev Grønlands storslåede natur, når du står midt på indlandsisen eller ser nordlyset danse over dig.

Friluftsliv & fællesskab

Be happy, be crazy - be free! Kun naturen sætter grænser. Kom på ekspedition med dine kammerater og oplev naturen fra en helt ny vinkel.

Jagt

Tag jagttegn på efterskolen. Dette er et tilbud, og er frivilligt.

Kajak og SUP

Med IPP2 til kajak er du klar til at give den gas på vandet. Du er garanteret et godt grin og gode oplevelser - både med SUP og kajak.

Klatring

Klipper, træer, vægge... You get it? Vi prøver kræfter med rappelling, svævebaner, skovgynger og meget mere!

Back to basics

Vi slipper alle hverdagens forstyrrelser og drager ud i verden med kun det absolutte nødvendige.

Hverdagen

Her er propfyldt med tordensoldater, krudtugler, charmetrolde og superhelte. Derfor er det ret nemt at elske hverdagen! Ingen dage er ens. Men lad os alligevel prøve at fortælle dig om en helt almindelig dag på Skrødstrup efterskole.

Andre Linjefag

På Skrødstrup Efterskole kan du frit vælge mellem flere linjefag, og dermed selv vælge den retning du går.