Outdoor

Outdoor er fællesskab, action og oplevelser i naturen. Kom helt tæt på naturen, og udforsk destinationer i både Danmark og Norge

Udforsk naturen

Linjefaget Outdoor er for dig, der elsker at være aktiv ude i naturen og at være en del af et fællesskab. Måske er du gammel spejder eller FDF'er? Eller måske elsker du bare udelivet eller har lyst til at få luftet din indre vildmand. På Outdoor er der plads til alle – det vigtigste er, at du har lyst og gå-på-mod til at være udendørs. Det er bestemt også en fordel, at du er klar til at udfordre dig selv og prøve nye grænser af.

Norge, hverdagsture og afslutningstur

Fællesskabet kommer for alvor til live, når vi sidder om bålet, vandrer igennem skoven eller ror på fjorden.

Prøv kræfter med...

Længes du efter en himmel med stjerner, soveposer og et knitrende bål? Snør støvlerne, tag rygsækken på og kom med. Linjefaget byder på mange oplevelser i naturen!

Tag med på linjefagsrejse

Rejs med til varmere himmelstrøg og anderledes natur. Rejsen er en kombination af kulturmøder, linjeaktiviteter og et fantastisk fællesskab.
Destinationen for 24/25 er Italien
Destinationen for 25/26 er Spanien

Friluftsliv & fællesskab

Be happy, be crazy - be free! Kun naturen sætter grænser. Kom på ekspedition med dine kammerater og oplev naturen fra en helt ny vinkel.

Klatring

Vi klatrer både på vægge, i træer og på klipper. Du prøver også at rappelle, bruge svævebaner, skovgynger og meget mere!

Havkajak og SUP

Du er garanteret et godt grin og gode oplevelser - både med SUP og havkajak.

Jagttegn

I vinterperioden er der mulighed for at tage jagtten på efterskolen.

efterskolelivet

Her er propfyldt med tordensoldater, krudtugler, charmetrolde og superhelte. Derfor er det ret nemt at elske efterskolelivet! Ingen dage er ens. Her kan du få et preivew af hvad der venter dig på Skrødstrup Efterskole.

Andre Linjefag

På Skrødstrup Efterskole kan du frit vælge mellem flere linjefag, og dermed selv vælge den retning du går.