Kunst & Design

Udforsk New York City - en by med masser af liv og charme. Kickstart dine ideer og drømme, når du booster din kreativitet.

Wauw! Det vil jeg også lave!

Kender du den følelse? Så er det her du skal være! Du vælger hvad vi skal arbejde med. Vi har så mange muligheder: glas, smedning, maling, sølv, skrotsmykker, udsmykning af tøj, maleri, ler, arkitektur, genbrugsdesign - hvad kan du ellers forestille dig? Vi har bare alt for kort tid til at nå det hele, så derfor skal du være med til at vælge hvad vi når.

New York

Vi finder kunst i verdensklasse - eller får ideer til vores egne designs. Mærker en anden kultur og tager billeder med hjem til inspiration.

Spark røv!

Oplev følelsen af, at du styrer det her. At det er nu, du er helt og aldeles i live. Når du skaber, bruger du dele af hjernen, der ellers kun bruges, når du drømmer vildt og sindssygt. Hvis du er heldig, når du måske at blive høj af kunsten. Du lærer at flytte grænser og at turde satse vildt og voldsomt. Men samtidig lærer du også at kontrollere former, materialer og processer. Kunst er simpel: Lav det, der går til grænsen, og stop i tide, inden det hele bliver ødelagt.

Hands on

Faget er meget praktisk – hænder og hjerne der arbejder sammen. Ofte vil hænderne være dem der både ser og skaber.

Grundlæggende tegning

Tegning er ideer der sætter sig fast på papiret, muren, toiletdøren, lærredet…

Smedning

Ild er fantastisk. Og ild og stål er endnu bedre. Smedning er for alle – også piger.

Keramik

Vi har lavet keramik i Danmark i 8000 år, og det er stadig lige fedt at mærke leret forme sig i hænderne, se det blive til det du har tænkt – og falde sammen.

Andre Linjefag

På Skrødstrup Efterskole kan du frit vælge mellem flere linjefag, og dermed selv vælge den retning du går.