Håndværk

Spring ud i noget stort med dine hænder. Her har du mulighed for at bruge dine hænder som en rigtig håndværker.

Håndværkslinjen

For os er det vigtigt, at du får lov til at møde forskellige materialer og opgaver inden for håndværkerfaget. Du bliver derfor godt rustet til en fremtidig erhvervsuddannelse som håndværker. Du får også mulighed for at kunne bygge mindre ting til dig selv. Undervisningen sker i skolens værkstedsbygninger, som har en afdeling til både tømrer/snedker, murer og blik/VVS.

Tag med på linjefagsrejse

Oplev en storby i alt dens fede facetter. Rejsen er en kombination af kulturmøder, linjeaktiviteter og et fantastisk fællesskab.
Destinationen for 24/25 er Italien
Destinationen for 25/26 er Spanien

Tømrer/snedker

Nyd duften af træ. Tømrer/ snedker inkluderer projekter fra idé til færdigt produkt. Undervisningen foregår med fokus på praksis.

Blik og VVS

Du bruger både hoved og hænder til at finde de bedste løsninger og skabe de bedste muligheder.

Håndværk på tværs

Et mashup af tekniske fag som gør dig i topform til erhvervsuddannelser. Fra idé til fuldt færdigt projekt.

Murer

Få dine skills sparket til vejrs med snorlige fuger og flotte murstensvægge. Murerfaget ses overalt og den bedste følelse er når man lægger finishen på et flot projekt.

Linjedage og EUD/EUX

Sammen tager vi på virksomhedsbesøg og håndværkermesse. Få et forspring til EUD/EUX uddannelserne. Både undervisningen og de praktiske projekter inkluderer høj faglighed!

efterskolelivet

Her er propfyldt med tordensoldater, krudtugler, charmetrolde og superhelte. Derfor er det ret nemt at elske efterskolelivet! Ingen dage er ens. Her kan du få et preivew af hvad der venter dig på Skrødstrup Efterskole.

Andre Linjefag

På Skrødstrup Efterskole kan du frit vælge mellem flere linjefag, og dermed selv vælge den retning du går.