foto

Feel like a pro når vi tager de vildeste billeder. Spring ud i en verden af oplevelser, når vi rejser til Barcelona eller New York!

  • Se videoen

Capture the moment

Er du ny? Har du lyst til at tage bedre billeder til Instagram? Eller drømmer du om blive fotograf? Don't worry - der er plads til dig her! Fotografering handler om at fange et øjeblik i virkeligheden. Det handler om at skabe følelser, bruge vores kreativitet og leve i øjeblikket. Kodak moment? Yes, please!

Tag med på linjefagsrejse

Oplev en storby i alt dens fede facetter. Rejsen er en kombination af kulturmøder, linjeaktiviteter og et fantastisk fællesskab.
Destinationen for 24/25 er Barcelona
Destinationen for 25/26 er New York

like a pro

It's waiting for you - oplev verden igennem kameraet! Åben øjnene for alle de vildeste detaljer, man ikke lægger mærke til. Du vil tilføje begreber som "kodak moment" og "golden hour" til dit ordforråd.
You don't want to miss it!

#original

Instagram, Facebook... Hvad end du bruger. Become the next big thing! Dine uploads har aldrig været bedre!

Redigering

Welcome Photoshop! Få en ny bedste ven, når du hopper ned i verdenen der hedder redigering.

Spejlrefleks, studielys...?

Don't worry. Hvis ikke du selv har det vilde udstyr, har vi alt hvad der skal til. Har du dog et kamera, bring it! Til #foto er det vigtigt at du har enten en Windows eller Mac-comptuer

efterskolelivet

Her er propfyldt med tordensoldater, krudtugler, charmetrolde og superhelte. Derfor er det ret nemt at elske efterskolelivet! Ingen dage er ens. Her kan du få et preivew af hvad der venter dig på Skrødstrup Efterskole.

Andre Linjefag

På Skrødstrup Efterskole kan du frit vælge mellem flere linjefag, og dermed selv vælge den retning du går.