Fitness

Make the impossible possible. Din krop er dit laboratorium. I Fitness har vi fokus på træning der former din krop.

Fitness Next Level

Get that heart going and blood pumping!
Fitness udfordrer dig på flere niveauer, og du lærer hvordan din krop og dit sind reagerer på fysisk træning. Your body won’t go, where your mind doesn’t push it! Derfor har vi fokus på sportspsykologi, motivation og udholdenhed. Vi træner mindset, og giver dig redskaber til arbejde med dine psykiske begrænsninger.

Personlig træner

Get started med en træningsplan der er lavet til præcis dig. Effektiviteten bliver sparket helt til tops og du når hurtigt dine mål. En screening af din udvikling hjælper med at holde planen opdateret. Variation er et nøgleord, så det bliver ved med at være sjovt.

Funktionel træning

Squats, kettlebells, TRX, løb – funktionel træning giver din krop et kæmpe powerboost. Det styrker din core og giver dig en helstøbt toning af din krop.

Styrketræning

Boost dine muskler! Igennem forskellige øvelser styrker vi din krop – både med og uden vægte. Tilføj høj intensitet og du opnår max resultater.

BodySync

Keep in balance! Supplér din træning med god kost, mindfulness, yoga og andre gode tiltag. Vi krydrer det med viden om anatomi og fysiologi.

Træningspas og lokaler

2 spritnye og toplækre fitnesslokaler venter på dig! Du får 3 træningspas ugentligt og selvfølgelig fri brug af træningsrummene.

Hverdagen

Er du nysgerrig efter, hvordan den daglige gang på skolen er, og vil du gerne høre, hvad tidligere elever har at sige om deres ophold?

Andre Linjefag

På Skrødstrup Efterskole kan du frit vælge mellem flere linjefag, og dermed selv vælge den retning du går.