Esport

Casual gamer eller stiler du efter pro leagues? Feed your focus med lækker undervisning og gode teammates der bringer dig til tops.

GAMING UNIVERS

CS:GO, LoL eller Fortnite? Uanset træningsbanen vil du forbedre dine skills, kommunikation og samarbejdsevne. Smag på turneringer som EDU Cuppen, Efterskole-Ligaen, LAN-parties og store holdkonkurrencer. Stressniveauet pusher vi til det yderste. Esport er langt mere end bare gaming! Hvor seriøs du end er, kan du bruge vores esportsundervisning til at blive bedre og til at tage med i fremtiden.

DreamHack, Blast eller Copenhagen Games

Stå midt i festen til et live-arrangement der springer dine trommehinder og vildeste forventninger. Lyder det ikke for fedt?!

TEAM SKRØDSTRUP

Join the party! Du får nye teammates og sammen fyrer I jeres game til tops.

Gamecenter

Omdrejningspunktet for din undervisning er vores toptunet gamecenter der bare venter på dig og din computer.

Træning

Med flere ugentlige træningspas, der også inkluderer et smut i Fitness, er du klar til at nakke dine fjender. Undervisningen updater dit metagame og du bliver meget klogere på strategi og samarbejde.

Klar til fremtiden

Glem klicheerne om chips, cola og voksende fedtdepoter. Vi tænker på din sundhed og kobler faget direkte med faglig ekspertise.

Pro eller ny

Er du ny eller øvet, spiller Fortnite, CS:GO, LoL, FIFIA eller noget helt andet? Don't worry - we got you.

Hverdagen

Her er propfyldt med tordensoldater, krudtugler, charmetrolde og superhelte. Derfor er det ret nemt at elske hverdagen! Ingen dage er ens. Men lad os alligevel prøve at fortælle dig om en helt almindelig dag på Skrødstrup efterskole.

Andre Linjefag

På Skrødstrup Efterskole kan du frit vælge mellem flere linjefag, og dermed selv vælge den retning du går.