eSport

Vi krydser fingre for, at du ikke møder amerikanske Peter Dagar eller et Crazy Koreansk superhold. De plejer at være pretty insane dude!

eSport

Dust2 eller Summoners Rift?! Uanset træningsbanen vil du forbedre dine skills, kommunikation og samarbejdsevne. Smag på efterskoleturneringer som EDU Cuppen, LAN-partys og store holdkonkurrencer. Stressniveauet pusher vi til det yderste. Det udruster dig til din fremtidige jobsituation, hvor overblik altid er et must.

DreamHack, Blast eller Copenhagen Games

Lyder det ikke for fedt?! Stå midt i festen til et live-arrangement der springer dine trommehinder og vildeste forventninger.

This is eSport

Vi tæppebomber dig med intens træning i taktik, kommunikation og teamsamarbejde.

Den digitale atlet

Glem klicheerne om chips, cola og voksende fedtdepoter. Vi tænker på din sundhed og kobler faget direkte med faglig ekspertise.

OCN Danmark - læringsbevis

Du får et OCN læringsbevis i hånden, som dokumenterer og beskriver dine kompetencer inden for esport.
Med andre ord - et bevis du kan bruge bagefter

You'll be updated

Vi kaster dig igennem en adrenalinfyldt online rollercoaster, og gør dig ekstremt skarp. Forvent derfor reflekser og spilegenskaber som en Sydkoreansk superhero!

Springbræt til fremtiden

På Skrødstrup tager vi også din fremtid seriøst. Derfor har vi indgået et samarbejde med de gymnasiale uddannelser på Viden Djurs som omhandler eSport.

Mikkel SørensenJeg elsker følelsen af at sætte mig i stolen, tag headsettet på ørerne og starte spillet.

We never gave up! - Kjaerbye, Astralis

Hverdagen

Her er propfyldt med tordensoldater, krudtugler, charmetrolde og superhelte. Derfor er det ret nemt at elske hverdagen! Ingen dage er ens. Men lad os alligevel prøve at fortælle dig om en helt almindelig dag på Skrødstrup efterskole.

Andre Linjefag

På Skrødstrup Efterskole kan du frit vælge mellem flere linjefag, og dermed selv vælge den retning du går.