eSport

Vi krydser fingre for, at du ikke møder amerikanske Peter Dagar eller et Crazy Koreansk superhold. De plejer at være pretty insane dude!

eSport

Vi reloader dit beast mode, og lader dig smage på efterskoleturneringer, LAN-partys og store holdkonkurrencer. Og uanset om træningsbanen hedder Dust2 eller Summoners rift, vil du forbedre din skills, kommunikation og samarbejdsevne. Stressniveauet pusher vi til det yderste. Det udruster dig nemlig til din fremtidige jobsituation, hvor overblik altid er et must.

Dreamhack Masters

Man kan ikke kalde sig for ægte eSportsentusiast, hvis man ikke har oplevet et vaskeægte live arrangement!

This is eSport

Vi tæppebomber dig med intens træning i taktik, kommunikation og teamsamarbejde.

Springbræt til fremtiden

På Skrødstrup tager vi også din fremtid seriøst. Derfor har vi indgået et samarbejde med de gymnasiale uddannelser på Viden Djurs som omhandler eSport

Mie KristensenSelvom jeg ikke selv har eSport, bruger jeg stadig meget af min tid i lokalet.

You'll be updated

Vi kaster dig igennem en adrenalinfyldt online rollercoaster, og gør dig ekstremt skarp. Forvent derfor reflekser og spilegenskaber som en Sydkoreansk superhero!

Sprød sundhed

Glem klicheerne om chips, cola og voksende fedtdepoter. Vi tænker på din sundhed og kobler faget direkte med faglig ekspertise.

Mikkel SørensenJeg elsker følelsen af at sætte mig i stolen, tag headsettet på ørerne og starte spillet.

We never gave up! - Kjaerbye, Astralis

Hverdagen

Her er propfyldt med tordensoldater, krudtugler, charmetrolde og superhelte. Derfor er det ret nemt at elske hverdagen! Ingen dage er ens. Men lad os alligevel prøve at fortælle dig om en helt almindelig dag på Skrødstrup efterskole.

Andre Linjefag

På Skrødstrup Efterskole kan du frit vælge mellem flere linjefag, og dermed selv vælge den retning du går.