This is eSport

eSport betyder Electronic Sport og udkæmpes over LAN-netværk eller internettet. Linjefaget er dobbelt op på det hele! Opskriften er nemlig fede oplevelser, der konstant sparker dig videre til next level.

Du bliver særdeles hård til målrettet kommunikation. That we like! Vi tæppebomber dig med intens træning i taktik, kommunikation og teamsamarbejde. Og yes; naturligvis har vi designet et toplækkert lokale, som er specialindrettet til eSport-elever. Så krydser vi bare fingre for, at du ikke møder amerikanske Peter Dagar eller et Koreansk superhold. De plejer at være pretty insane man!

Vi kommer til at beskæftige os med mange forskellige genrer af spil. Nogle af spillene fokuserer på strategi, mens andre handler om lynhurtige reflekser og skarp præcision.

Men uanset om vi spiller CS:GO, LoL, WoW, Dota 2 eller FIFA 16, kommer du til at beskæftige dig med teamsamarbejde, kommunikation, mechanics, LAN events, streaming og kost og sundhed. Denne kombination optimerer dine skills, og gør dig til en langt bedre gamer. Det giver også en bedre forståelse for alle roller i CS og LoL, så du hurtigere kan bruge dine abilities.

Ugentligt får du 6 lektioner eSport… Det er da for vildt!

Sammen med flere samarbejdspartnere får du den bedst tænkelige eSportsoplevelse. Viden Djurs opkvalificerer dine faglige kundskaber, eSportsservice håndterer dine skills ved skærmen og Geekunit smider lækre sponsorater afsted mod LAN-events. Det er læks!

Læs om gaming og esport på Gaming.dk