Tanzania og Uganda

Vi har tidligere rejst i både Nigeria og Sierra Leone. Nu har vi så flyttet rejsen 7000 km mod øst, for at drage på opdagelse i en ny del af Afrika, nemlig Uganda. Forude venter 12 – 14 dages intens rejseoplevelse.
Tanzania og Uganda

Og ja, vi indrømmer det! Der er noget magisk og nærmest dragende over det afrikanske kontinent. Cikader, petroleumslamper, beton, lerstampet gulv, sortglinsende hudfarver og utallige el-generatorer.  Du kommer til at møde gigantisk hjertevarme og indtagende imødekommenhed, uanset hvor rejsen går hen.

Afrika er det alt sammen; duften af tørret fisk og søde sukkerrør. Her er fattigdom og rigdom blandet sammen på flere niveauer. Du bliver udfordret og kontinentet besætter dine tanker.

Kan du leve primitivt og vaske dig i 1 deciliter vand? Ja, kulturen er anderledes og vil ætse sig fast på din nethinde. Pludselig står du og snakker engelsk med en jævnaldrende og knytter stærke venskaber til mennesker, der er dybt rige, dybt fattige, dybt forskellige og dybt anderledes end alt det, du hidtil kendte til.