Back to basics

Vi slipper alle hverdagens forstyrrelser og drager ud i verden, med kun det absolutte nødvendige.
Back to basics

Kan du binde et baghåndsknob med dobbelt halvstik? Eller et 8-talsknob med vandstik? Hvis ikke, kommer du helt sikkert til at lære det! Du vil komme til at opleve naturen på forskellige måder og bruge de egenskaber, som du har lært gennem undervisningen. Du kommer til at elske det!

Du kommer til at lære om, hvordan du indretter en god lejrplads, hvordan du gebærder dig i lejren og naturen og ikke mindst, hvordan du får noget lækkert at spise.

Derfor får du god inspiration til, hvordan du og kammeraterne forbereder jer godt til ture. Du lærer om pakning og vedligeholdelse af personligt og fælles udstyr, om gourmetmad over bål, om at finde læ for natten, om at klæde sig godt på i såvel tørt, varmt, vådt som koldt vejr og meget mere. Alt sammen er med til at gøre det sjovere at være på tur.

Samarbejde er grundlæggende for vores fantastiske oplevelser i naturen. Derfor laver vi teambuilding og lærer noget om fx gruppedynamikker, så du bliver klogere på hvordan tillid, ansvar, selvværd og vedholdenhed påvirker både din og andres oplevelse af samarbejde.