Hverdagen

Super duper mega fedt! Du skulle tage at prøve det. Vi elsker hverdagene på Skrødstrup. De er sovset ind i dejlige venner og masser af smil.

Ikke to dage er ens

Der findes ikke to dage, der er ens, når du deler dagligdag med mange andre personer. Dog er der visse elementer, der går igen de fleste dage – det gælder især de dage, hvor der ikke er alternativt program. Blandt de “faste” elementer kan nævnes: andagt, rengøring, måltider – foruden en masse hygge og aktivitet, der ikke nødvendigvis er skemalagt!

Nicklas CarstensenJa, faktisk er det, det fedeste jeg nogensinde har oplevet!

Weekender

I løbet af weekenden er der altid mindst én fælles aktivitet, som alle elever så vidt muligt deltager i. Ellers er weekenden mere eller mindre fri.

Omsorg for dig

Gensidig respekt og tolerance mellem eleverne og i forholdet til medarbejderne er vigtigt.

Glæd dig til et engageret fællesskab proppet med oplevelser, venner og stærke værdier, som udfordrer dig.

Kristine FlygerJeg var pishamrende nervøs, og køreturen føltes uendelig lang.

Mød de ansatte

Har du lyst til at tjekke Team Skrødstrup ud? Klik her og mød dine kommende undervisere! Vi glæder os vildt meget til at lære dig at kende.

Weekendbus

Hver fredag vil der køre bus fra Skrødstrup Efterskole til Hobro banegård, med mulighed for at stige af ved busstationen.

Kasper DissingI år skal vi andre til Italien! Mmmm… los Europatur! I can´t wait!

Se billeder på Facebook

Wupla! Følg med i vores fede oplevelser. Tjek de nyeste billeder på facebook. Og husk nu at like Skrødstrup Efterskole, ik!

Rengøring

Ha ha! Du trode måske du kunne slippe. Nope! På Skrødstrup Efterskole er eleverne med til at gøre rent. Men hey, det er faktisk ret hyggeligt.

Regler

Vi tror på, at det er sundt med regler. Det skaber tryghed og styrker fællesskabet. Så har både elever og medarbejdere noget at forholde sig til.

Kostpolitik

Mad ligger os på hjerte. Det skal være sundt, nærrende og fællesskabet omkring maden skal være i top.

Familiegrupper

Vi ønsker, at du skal blive set! Sådan rigtigt! Derfor opretter vi ved skolestart en familiegruppe. Det er 6-8 andre elever, som du bliver sat sammen med.

Sofie BuhlJeg var meget nervøs i tiden op til skolestart