Medie

Video, programmering, web-design, og alle mulige andre spændende ting ved brug af kameraer, droner, LEGO mindstorm og Wordpress.

studieretningen medie

På Medie bliver du meget klogere på TV og film, og du lærer at lave dine egne produktioner, og samtidig snuse til programmering. Medie er en all around forståelse af digitale medier - fra web-design og plakat-creator til droneflyvning og programmering.
Alle studieretninger har mulighed for at vælge Cambridge English.

Programmering, Tv-serier, film og digital dannelse

Dyk ned bag facaden. Bliv klogere på de sociale medier og hvordan menneskers adfærd er online. Vi zoomer ind på dine egne kompetencer og på mekanikken bag det digitale. Du kommer tættere på programmering, og får kendskab til LEGO Mindstorm og programmering med DJI Ryze Tello.

Videoer

Brug kameraer og droner til at producerer film. Du laver dine egne produktioner og får kendskab til forskellige teknikker inden for videofilm.

Web-design og reklamer

Skab en hjemmeside fra bunden igennem wordpress og gør den helt din egen med custommade HTML og CSS. Lav reklamer og PR for din side og dine produkter.

10. klasse

10. Choice er den klassiske udgave af 10. klasse, hvor du bliver du klar til FP10 – også kaldet 10. klassesprøven.
Det betyder, at alle i 10. Choice har fagene dansk, matematik og engelsk med niveaudeling samt valg mellem studieretningerne.
Studieretningerne er halvårlige, og du vil derfor have mulighed for at have 2 studieretninger i løbet af et år.
Derudover er der mulighed for at vælge Cambridge English, tysk vedlighold, samt enten science eller samfundsfag.