Business

Overvejer du HHX eller en EUD/EUX-business uddannelse? Studieretningen Business gør dig klar til at indtage verden som din arbejdsplads.

Studieretningen Business

Bliv forberedt på din ungdomsuddannelse – og på erhvervslivet.
Synes du også, at markedsføring er spændende? Studieretningen Business giver dig en grundlæggende forståelse for salg, og introducerer dig til discipliner som marketing og økonomi. Fagpakken ruster dig derfor til en videre uddannelse på HHX eller EUD/EUX Business.
Alle studieretninger har mulighed for at vælge Cambrige English.

Marketing

Afsætning, branding og reklame er begreber du vil lære at kende inden for marketing. Sociale medier er en stor del af vores daglig liv, og digital markedsføring er det store hit. Derfor er det en nødvendighed at kende til markedsføringsstrategier på fx Facebook, Snapchat og YouTube. Vi kommer heller ikke uden om Big Data der iagttager vores bevægelser på nettet.

Økonomi

Bliv klogere på fx at drive forretning og virksomhedsøkonomi. Budget, investering og finansiering er buzz-words inden for økonomi.

Business English

Vi smider lige Business English oveni, og du er klar til at indtage verden som din arbejdsplads. Vi har fokus på at give dig selvsikkerhed og udvide dit ordforråd.

10. Klasse

10. Choice er den klassiske udgave af 10. klasse, hvor du bliver du klar til FP10 – også kaldet 10. klassesprøven.
Det betyder, at alle i 10. Choice har fagene dansk, matematik og engelsk med niveaudeling samt valg mellem studieretningerne.
Studieretningerne er halvårlige, og du vil derfor have mulighed for at have 2 studieretninger i løbet af et år.
Derudover er der mulighed for at vælge Cambridge English, tysk vedlighold, samt enten science eller samfundsfag.