Søren Jacobsen

Jeg er helt vild med at give elever klø i esport, brætspil, op boldbanen, på hesteryggen eller hvad nu ellers eleverne tror de kan slå mig i.
Søren Jacobsen

Mit navn er Søren. Når jeg ikke er på Skrødstrup Efterskole, så er jeg hjemme ved min kone og to børn i Aarhus. Jeg er på Skrødstrup Efterskole på deltid, da jeg er i gang med en kandidat i teologi ved Københavns Universitet.

Jeg elsker at være aktiv i alle mulige former, om det er at sparke, kaste eller løbe med en bold er et fedt. Jeg tidligere gamer, så jeg kan (har kunne) et eller andet bag en skærm. Derudover elsker jeg at bruge tiden sammen med min familie i Aarhus om det er at se Gurli Gris, gynge eller gå en lang tur med fruen kan nævnes som nogle at de ting jeg kan finde på der hjemme.

På en vagt

Jeg er helt vild med at give elever klø i esport, brætspil, op boldbanen, på hesteryggen eller hvad nu ellers eleverne tror de kan slå mig i. Så det er selvfølgelig det jeg nyder at lave på mine vagter, og dertil at lave lidt sjov med eleverne er også en ting som i hvert fald jeg nyder.

Fag

Medborgerskab, kristendom og dansk