Badminton

Vi vipper teamspirit og upgrading af skills over nettet til dig. Bliv en del af et fedt fællesskab og ha' det sjovt på banen!

Studieretningen badminton

Uanset om du er erfaren eller nybegynder, har vi en plads til dig på banen. Du kommer til at udvikle dine evner, spille kampe og tage del i fællesskabet! Vi tilpasser undervisningen og kampene til dit niveau, så du får de udfordringer, netop du har brug for.
Alle studieretninger har mulighed for at vælge Cambridge English.

Træning og sjov

Badminton er en lækker sport, hvor man dyrker motion på en sjov måde! Sammen bliver spillet til en leg, samtidig med at vi gør hinanden bedre! Tab og vind med samme sind; gode medspillere og holdkammerater er i fokus – det handler om teamspirit! De hepper på dig fra sidelinjen

Bliv en holdspiller

Om du spiller single eller double er teamspirit og FairPlay vigtigt. Du bliver matched med forskellige spillere, så du hurtigere finder dine styrker.

Teknik og fysik

Lær at lave en hård serv eller smash i slagtræning. Du træner forskellige teknikker, der gør dine slag meget bedre. Du har mulighed for at supplere med fitness-programmer.

10. klasse

10. Choice er den klassiske udgave af 10. klasse, hvor du bliver du klar til FP10 – også kaldet 10. klassesprøven.
Det betyder, at alle i 10. Choice har fagene dansk, matematik og engelsk med niveaudeling samt valg mellem studieretningerne.
Studieretningerne er halvårlige, og du vil derfor have mulighed for at have 2 studieretninger i løbet af et år.
Derudover er der mulighed for at vælge Cambridge English, tysk vedlighold, samt enten science eller samfundsfag.